«

»

Dec 06 2010

Print this Post

Πώς να κατεβάσετε flash games στον υπολογιστή σας για να τα παίξετε offline

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κατεβάσουμε ένα παιχνίδι flash από μια σελίδα.Ο πιο γνωστός τρόπος είναι να δούμε τον πηγαίο κώδικα της σελίδας και να πάρουμε το link του παιχνιδιού, το οποίο συνήθως είναι ένα αρχείο SWF.Ο τρόπος αυτός είναι λίγο δύσκολος για τον μέσο χρήστη, με το online εργαλείο File2HD μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε flash games σχεδόν από οποιοδήποτε site με παιχνίδια.

Βήμα 1

Επισκεφθείτε στην σελίδα του παιχνιδιού που θέλετε να κατεβάσετε και αντιγράψτε την διεύθυνση της από τη γραμμή διευθύνσεων.

Βήμα 2

Αφού αντιγράψετε την διεύθυνση επισκεφθείτε την σελίδα File2HD.com, κάντε επικόλληση στο πεδίο “URL” την διεύθυνση του παιχνιδιού και επιλέξτε σαν φίλτρο το “Objects”.Κάντε κλικ στο “Get Files” και θα εμφανιστούν κάποια αρχεία.

Βήμα 3

Είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε πιο είναι το αρχείο που αφορά το παιχνίδι,αν δεν είστε σίγουροι κάντε κλικ πάνω στο link για να σιγουρευτείτε.Αφού σιγουρευτείτε για το πιο είναι το αρχείο του παιχνιδιού, κάντε πάνω του δεξί κλικ > Αποθήκευση συνδέσμου ως, επιλέξτε τοποθεσία αποθήκευσης και κάντε κλικ στο “ΟΚ”.

Πλέον μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι από τον σκληρό σας δίσκο.

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=1934

Leave a Reply