«

»

Dec 08 2010

Print this Post

Πρόβλημα αλλά iPhone4 και για το HD7 της HTC

Στις αρχές της εβδομάδας ήρθαν στο φώς οι πρώτες αναφορές για πρόβλημα με το σήμα του HTC HD7, κάτι που όπως και στην περίπτωση του iPhone 4, προκαλούσε απώλεια στην ισχύ του σήματος.

Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε μπει σε μια νέα εποχή “antennagate” με πρωταγωνιστή το Windows Phone 7 smartphone της HTC, για το οποίο όμως η εταιρεία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει εν συντομία ότι είναι προτεραιότητα για την HTC η ποιότητα των συσκευών της και ο σχεδιασμός τους. Κατά την σχεδίαση τους δε λαμβάνει υπόψη της το που συνήθως βρίσκονται το πρόσωπο και το χέρι του χρήστη, με στόχο να μην τοποθετηθεί εκεί η κεραία. Παρόλα αυτά είναι αναπόφευκτο σε περίπτωση που το χέρι του χρήστη αγκαλιάσει την συσκευή, να υπάρχει μειωμένη λήψη σήματος.

Κατά την άποψη μας και μετά την εμπειρία χρήσης και του iPhone 4, το οποίο είχε αντίστοιχα προβλήματα, εφόσον βρίσκετια σε περιοχή με μέτρια έως καλή κάλυψη δεν υπάρχει περίπτωση λόγο αυτού του φαινομένου να χάσετε κάποια κλήση, το οποίο είναι τελικα΄και το ζητούμενο. Για περισσότερα αναμένουμε να δούμε από κοντά το HD7.

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=1994

Leave a Reply