«

»

Jan 21 2011

Print this Post

Texas Instruments Emulatators για Android κινητά

Πιστεύω δεν χρειάζονται συστάσεις για τα πασίγνωστα “κομπιουτεράκια” της Texas Instruments. Αν είστε φοιτητές μαθηματικών, πληροφορικής ή ακόμα και μηχανολογίας, τότε αυτή είναι η απόλυτη εφαρμογή για εσάς.

Πρόκειται για εξομοιωτές για τα 3 από τα πιό γνωστά μοντέλα της εταιρείας, καθένα από τα οποία έχουν διαφορετικές δυνατότητες και δίνουν ιδιαίτερη βάση σε ανάλογους τομείς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν

TI-86

To πρώτο που θα δούμε είναι το ΤΙ-86. Είναι εξαιρετικό, αν χρησιμοποιηθεί σαν απλό κομπιουτεράκι, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει σε μηχανολογικές πράξεις και δύσκολες μαθηματικές παραστάσεις. Μπορεί να φτιάξει γραφικές παραστάσεις, να μετατρέψει αριθμούς σε όλα τα αριθμητικά συστήματα, και να σχεδιάσει διανυσματικά πεδία. Τέλος μπορείτε να γράψετε προγραμματάκια στην γλώσσα ΤΙ-Basic

TI-85

Ουσιαστικά είναι το ίδιο σαν το ΤΙ-86, αλλά με περισσότερες δυνατότες στον τομέα της πληροφορικής. Όπως και το 86 μπορεί να σχεδιάσει γραφικές παραστάσεις και να υλοποιήσει προγράμματα σε TI-Basic

TI-83

Το τελευταίο που θα δούμε είναι το 83, που έχει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων, αλλά δίνει περισσότερη έμφαση στον τομέα των μαθηματικών.

…….…….

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=2500

Leave a Reply