«

»

Feb 21 2011

Print this Post

Ενοικίαση ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών μέσο iTunes τώρα και στην Ελλάδα

Η Apple προέβη σε αλλαγή των όρων χρήσης του iTunes Store και προς μεγάλη μας έκπληξη περιλαμβάνεται ένας νέο τμήμα που αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών.

Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν ήταν δυνατή η αγορά ή ενοικίαση ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών όπως στο αμερικάνικο store για λόγους δικαιωμάτων

.

Οι όροι αναφέρουν:

(ix) Ενοικιάσεις Ταινιών

(α) Μπορείτε να παρακολουθήσετε ενοικιασμένες ταινίες μόνο σε μία συσκευή τη φορά. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με την Υπηρεσία όταν μεταφέρετε ενοικιασμένες ταινίες, και μπορείτε να το κάνετε μόνο μεταξύ του υπολογιστή σας και άλλων συμβατών συσκευών. Ενοικιασμένες ταινίες μέσω του Apple TV ή iPad σας δεν μπορούν να μεταφερθούν. Εάν μεταφέρετε μια ταινία σε μια συμβατή συσκευή και στη συνέχεια χρησιμοποιείσετε την Υπηρεσία για την αποκατάσταση (restore) της εν λόγω συσκευής, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις> Επαναφορά (reset)> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων στην εν λόγω συσκευή, η ταινία θα διαγραφεί οριστικά.

(β) Έχετε τριάντα (30) ημέρες από τη καταφόρτωση/download μιας ταινίας για να ξεκινήσετε την προβολή. Μόλις ξεκινήσετε την προβολή, έχετε σαράντα οκτώ (48) ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή της ταινίας. Η διακοπή, παύση, ή την επανέναρξη μιας ταινίας δεν επεκτείνει το διαθέσιμο χρόνο για την προβολή.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η δυνατότητα ενοικίασης ταινιών στο ελληνικό iTunes Store δίνοντας νέα ώθηση στο Apple TV και τη χρησιμότητά του.

.

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=2777

Leave a Reply