«

»

Feb 25 2011

Print this Post

Tiny Wings και το Angry Birds έγινε ξαφνικά τόσο last year thing

Λίγες μόνο μέρες στο App store το Tiny Wings αλλά κατάφερε να εκθρονίσει το Angry Birds από την επονομασία του ως το κορυφαίο παιχνίδι σε πλατφόρμες iOS. Ωστόσο, αν και ο ήρωας του Tiny Wings είναι ένα πουλί, όπως στο Angry Birds, αυτός ο μικρός τύπος είναι κάθε άλλο παρά θυμωμένος είναι.

Είστε ένα πουλί που πάντα ονειρευόταν να πετάξει, αλλά τα φτερά του είναι μικρά. Ευτυχώς για σας, ο κόσμος είναι γεμάτος από λόφους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε μια πτήση, τουλάχιστον για μια στιγμή.

Στην αρχή του παιχνιδιού, ανατέλλει ο ήλιος, και έχετε μια ημέρα για να γλιστρήσετε πάνω-κάτω από λόφο σε λόφο για να προσπαθήσετε να πετάξετε στον αέρα. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες, να συγκεντρώσετε τα κέρματα όσο πιο γρήγορα μπορείτε και να αναβαθμίσετε τη φωλιά σας. Στην πορεία, θα κάνετε μεγάλα άλματα πάνω από τον ωκεανό για να βρεθείτε σε νέα νησιά και νέες περιπέτειες και θα πετάξετε τόσο ψηλά που θα αγγίζετε τα σύννεφα. Μόλις νυχτώσει το πουλί θα πέφτει για ύπνο. Είναι απλό και εθιστικό.

Το παιχνίδι διαθέτει γραφικά που κάνουν το φόντο να έχει διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα που παίζετε. Ο συνδυασμός της κίνηση του πουλιού, τα γραφικά, τα χρώματα, η μουσική και οι ήχοι είναι ηρεμιστικά και χαρούμενα.

Το Tiny Wings είναι διαθέσιμο στο App Store για 0,79€ και είναι συμβατό με το iPhone, iPod Touch, και iPad με IOS 3.1 ή νεότερο.

via

 

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=2797

Leave a Reply