«

»

Aug 08 2012

Print this Post

Το νέο Fiat 500L φτιάχνει καί καφέ!

Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση “ μόνο καφέ δεν κάνει”, κι όμως οι Ιταλοί γνωστοί για την λατρεία  που έχουν στον καφέ και δει στον espresso, πρόσθεσαν σε αυτοκίνητο μια μηχανή για να φτιάχνει και καφέ στον δρόμο!

Πρόκειται για το νέο Fiat 500L και υπόσχεται ότι μπορεί να σας προσφέρει μία από τις αγαπημένες σας απολαύσεις, έναν φρεσκοφτιαγμένο καφέ εσπρέσσο!

Το νέο 500αράκι της ιταλικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο, διαθέτει kit της Lavazza για την παρασκευή του αγαπημένου ροφήματος, που περιλαμβάνει ακόμη και δοχείο ζάχαρης, «pod dispenser» για τον καφέ, καθώς και κουτάλι για το ανακάτεμά του.

Και κάπως έτσι, σας επιτρέπει να φτιάχνετε μόνοι σας, όπου κι αν είστε, τον αγαπημένο σας espresso  στο αυτοκίνητό σας, για να σας τονώσει στη διάρκεια ενός ταξιδιού ακόμη κι αν αυτό είναι μέχρι το γραφείο σας!

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που έχει τέτοιου είδους εξοπλισμό. Η Fiat φυσικά συνιστά την προσοχή των οδηγών  ώστε η παρασκευή του καφέ να μην αποσπά το ενδιαφέρον τους από την οδήγηση..

Πάντως αν το αγοράσετε θα μπορείτε να λέτε σε φίλους και γνωστούς ότι το δικό σας αυτοκίνητο , κάνει και καφέ!

 

 

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=3451

Leave a Reply