«

»

Sep 02 2010

Print this Post

Microsoft Office 2010 – Ελληνική έκδοση

Η Ελληνική έκδοση της δημοφιλούς σουίτας γραφείου της Microsoft, Office 2010, είναι γεγονός και πλέον μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα καταστήματα λιανικής σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με δύο διαφορετικές μορφές την κάθε μια.

Μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές, η οποία περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και OneNote, την έκδοση Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις η οποία επιπλέον διαθέτει το Outlook και την έκδοση Office Professional 2010 η οποία διαθέτει όλα τα παραπάνω και επιπλέον τις εφαρμογές Access και Publisher.

Οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Office 2010 διατίθενται σε πακέτο με DVD, για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, η οποία μάλιστα σας παρέχει συνολικά τρεις άδειες χρήσης για τους υπολογιστές του σπιτιού. Επιπλέον μπορείτε να την βρείτε και σε έκδοση χωρίς DVD, μόνο με το κλειδί της άδειας χρήσης, η οποία και απευθύνεται σε όσους αγοράσουν υπολογιστή με προ-εγκατεστημένη την δοκιμαστική έκδοση του Office 2010 και τελικά επιλέξουν να ενεργοποιήσουν τις εφαρμογές πέραν της δοκιμαστικής περιόδου και βέβαια αφορά έναν υπολογιστή.

[via]

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=653

Leave a Reply