«

»

Sep 14 2010

Print this Post

Dropbox – Παρουσίαση

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα κατά τη χρήση 2 ή περισσότερων υπολογιστών από το ίδιο άτομο, είναι ο συγχρονισμός των αρχείων μεταξύ όλων των υπολογιστών (pc, linux, mac κλπ). Το Dropbox είναι ένα από τα προγράμματα που έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό. Καθημερηνά, για τις επόμενες πέντε μέρες θα παρουσιάζουμε ένα παρόμοιο πρόγραμμα.

Το dropbox, προσφέρει δωρεάν 2GB online storage και περισσότερο με ένα κόστος.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του dropbox είναι που επιτρέπει να συγχρονίζετε αρχία οποιουδήποτε μεγέθους μεταξύ 2 ή περισσότερων υπολογιστών. Επίσης το dropbox δουλεύει πολύ καλά σε IOS (iPhone, iPad, iPod κλπ) και android συσκευές.

Επίσης μπορείτε να αλλάξετε τα αρχεία offline και όταν επανέλθετε online τότε θα συγχρονιστούν αυτόματα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των αποθηκευμένων αρχείων στο “cloud” είναι η ευκολία που παρέχουν στο διαμοιρασμό. Με το dropbox μπορείτε να διαμοιράσετε όποιον φάκελο θέλετε σε 2 απλά βήματα. Αρκεί απλά να προσκαλέσετε (μεσο email) κάποιον και εκείνος να δεχτεί την πρόσκληση.

Τέλος η σιγουριά της αποθήκευσης αρχείων online παρέχει μεγάλη σιγουριά και “reduntancy” σε περίπτωση που το σύστημα σας πάθει κάτι.

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=796

1 ping

  1. Νέου τύπου υπηρεσίες εναλλακτικές του “Rapidshare” με νέες λειτουργίες | Technologos

    […] πρόσβαση σε κάποιον FTP server, ούτε έχουν τόσο χώρο στο Dropbox [ τελείως διαφορετική χρήση ] τους και σε κάθε […]

Leave a Reply