«

»

Sep 15 2010

Print this Post

Print Friendly & PDF – Παρουσίαση

Επειδή όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς την οικολογία με την μία ή άλλη μορφή, το Technolgos.eu δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Σας παρουσιάζουμε το site Print Friendly. Είναι ένα site στο οποίο του βάζεται ένα url, και πατάτε το print preview. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, έχετε στη διάθεση σας το κείμενο του site που βάλατε, σε μορφή έτοιμη για εκτύπωση η οποία είναι και πλήρως ευανάγνωστη.

Ο αλγόριθμος που τρέχει το site αφαιρεί τις διαφημίσεις, navigation και οποιαδήποτε σκουπίδια δεν χρειάζονται να εκτυπωθούν.  Επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε το κείμενο, να στείλετε το κείμενο με email, να το μετατρέψετε σε μορφή pdf  ή ακόμα και να το στείλετε στο tweeter λογαριασμό σας.

Ακόμα παρέχει τη δυνάτοτητα να ενσωματώσετε τη λειτουργία του στον Internet Explorer, Mozilla, Firefox, Google Chrome και Safari, έτσι ώστε οτιδήποτε θελήσετε να εκτυπώσετε κατα την διάρκεια του browsing απλά πατάτε επάνω στο bookmark/favorite που έχει δημιουργηθεί και voila έχετε μια μορφοποιημένη σελίδα έτοιμη για εκτύπωση με αυτά που χρειάζεστε και μόνο.

Επιπρόσθετα μπορείτε να το προσθέσετε στο site σας ή στο blog σας είτε είναι στο wordpress είτε στο blogger.

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=805

2 pings

Leave a Reply