«

»

Sep 13 2010

Print this Post

Σύμφωνα με τη Google, “To Android Δεν Είναι Βελτιστοποιημένο Για Tablets”

H Goolge δήλωσε ότι προς το παρόν δεν χρησιμοποιεί το Android σε tablets, υπονοώντας ότι θα έχουν σύντομα ένα νέο λειτουργικό προσανατολισμένο σε tablets. Αν και οι επικείμενες εκδόσεις του Android, Gingerbread και Honeycomb, έχουν αναφερθεί να είναι ταμπλετο-κεντρικές, είναι η πρώτη φορά που η Google επιβεβαιώνει ότι το Froyo δεν είναι πλατφόρμα αντάξια να ανταγωνιστεί το iPad.

“Το Samsung Galaxy Tab είναι ένα είδους μεγάλου τηλεφώνου”, ανέφερε ο Hugo Barra διευθυντής φορητών προϊόντων της Google. “To Android είναι μία ανοιχτή πλατφόρμα. Είδαμε στην IFA 2010 αρκετές συσκευές με Android, και δουλεύει ήδη σε tablets. Το Android Market δεν είναι για tablets

“Αλλά ο τρόπος που λειτουργεί το Android Market δεν θα είναι διαθέσιμο σε tablets που δεν επιτρέπουν τις εφαρμογές να δουλεύουν σωστά.”
“Ποιες συσκευές θα λειτουργούν και ποιες όχι θα εξαρτάται αποκλειστικά από την κάθε συσκευή, αλλά το Froyo δεν είναι βελτιστοποιημένο για tablets.”

Αν θέλετε το Android Market σε αυτή την πλατφόρμα, οι εφαρμογές δεν θα δουλεύουν, το Froyo δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοιου είδιους συσκευές. “Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε ένα μηχανισμό διανομής εφαρμογών του Android Market, για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα έχουν την καλύτερη εμπειρία”

Από ότι φαίνεται η Google ψάχνει το κάτι παραπάνω στο περιβάλλον χειρισμού, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε μια νέα διαφορετική γενιά από Android tablets έτοιμες να ανταγωνιστούν το iPad.

[via]

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=815

Leave a Reply