«

»

Sep 18 2010

Print this Post

Συμφωνία AMD/Valve: Κατεβάστε drivers μέσω Steam

Μετά από συμφωνία μεταξύ της AMD και της Valve, οι χρήστες του Steam δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν ή να ασχολούνται για νέους ATI Catalyst drivers. Αυτόματα μέσω του Steam θα μπορεί να γίνεται έλεγχος και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης των drivers για την κάρτα γραφικών τους. Έτσι οι χρήστες θα ξέρουν ότι συνέχεια έχουν ένα ενημερωμένο σύστημα.

Η AMD μίλησε στην ανακοίνωση της με πολύ καλά λόγια για την πλατφόρμα της Valve, Steam, η οποία όπως αναφέρει εξελίχθηκε μέσα σε 5 χρόνια και προσφέρει τα μέγιστα στο PC gaming. Επόμενο βήμα αυτής της εξέλιξης λοιπόν είναι η μεταξύ τους συνεργασία. Η πρώτη έκδοση των ATI Catalyst drivers που θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Steam θα είναι η επόμενη 10.9 στο τέλος του μήνα. Μπορείτε να δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις της νέας έκδοσης εδώ.

Τώρα βέβαια πολλοί χρήστες παραμένουν σκεπτικοί σε αυτή την κίνηση και από ό,τι φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που θα προτιμήσουν την χειροκίνητη εγκατάσταση. Όπως και να έχει μιλάμε σίγουρα για ένα βήμα παρακάτω και σίγουρα κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει αν σκεφτεί κανείς πόσοι χρήστες ξεχνούν να αλλάξουν τους drivers τους. “Αφού δουλεύει γιατί να το κάνω;”

Φυσικά οι χρήστες με κάρτες γραφικών της NVIDIA δεν πρόκεται να δουν κάποιο αποτέλεσμα για την ώρα.

[via]

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=901

Leave a Reply