«

»

Apr 25 2011

Print this Post

Έρχεται το νέο Wii μέσα στο 2012 σύμφωνα με το Nintendo

Με επίσημη ανακοίνωση, η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τις 2 τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την παρουσίαση μιας νέας κονσόλας.

Ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Wii θα κυκλοφορήσει το 2012 αλλά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και με κάθε επισημότητα στην E3, τη μεγαλύτερη έκθεση video games που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες. Τα αποκαλυπτήρια αναμένονται είτε στις 6 είτε στις 7 Ιουνίου όταν και θα επιβεβαιωθεί η μέρα της καθιερωμένης παρουσίασης της Nintendo, μια τακτική που ακολουθούν και οι άμεσοι ανταγωνιστές της Sony και Microsoft, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει την 6η Ιουνίου ως την ημέρα των δικών τους παρουσιάσεων.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το Wii 2 θα διαθέτει υποστήριξη παιχνιδιών με στερεοσκοπικό 3D και καλύτερα γραφικά από το Xbox 360 και το PlayStation 3.

Η Nintendo με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, έχει πουλήσει 86 εκατομμύρια βιντεοκονσόλες Wii από το Νοέμβριο του 2006 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε. Τα κέρδη όμως της εταιρείας έπεσαν κατά 66% για το έτος 2010 σε σχέση με το 2009.

via

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=2973

Leave a Reply