«

»

Feb 05 2011

Print this Post

Words with friends: “Λεξοκόντρες ” με φίλους, από iPhone ή Android

Το Words with Friends είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στυλ scrabble που κυκλοφορούν για συσκευές iOS- ακούσαμε όμως ότι πλέον θα κάνει την εμφάνιση του και σε συσκευές Android- και όχι μόνο αυτό … δεν θα έχει πλέον σημασία αν έχετε iPhone ή Android! Όλοι μαζί θα μπορούν να παίξουν αυτές τις “λεξοκόντρες”…

Οι Developers της εταιρίας (η οποία πλέον ανήκει επίσημα στην Zynga) είπαν στο Android Central ότι δουλεύουν πάνω στην νέα έκδοση του παιχνιδιού του Android αλλά δεν αποκαλύπτουν περισσότερα. Όσον αφορά την δυνατότητα του να παίζουν iOS και Android συσκευές παρέα είπαν ότι ο στόχος τους είναι “να είναι συμβατή η εφαρμογή από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της”.

Σίγουρα αν συγκρίνουμε το iOS App Store με το Android Market, θα δούμε ότι ποιοτικά παιχνίδια για Android απλά δεν υπάρχουν- συμφωνώ… υπάρχει το angry birds, αλλά και πάλι- πόσο μάλλον παιχνίδια που είναι συμβατά μεταξύ διαφορετικών συσκευών.  Η δυνατότητα αυτή, έστω και από ένα τόσο απλό παιχνίδι, είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα. Μια γέφυρα χτίζεται λοιπόν ανάμεσα σε δυο αντίμαχες πλευρές. Όλα στον βωμό της διασκέδασης!

[via]

Permanent link to this article: http://www.technologos.eu/?p=2622

Leave a Reply